Wij bouwen met passie

Uw Droomhuis

Landelijke woningen, moderne woningen, villa’s, we bouwen met passie aan uw droomhuis. Dus geen ‘out of the box’ bouwwerken, maar echt vakwerk waar we trots op zijn. Graag denken we actief met u mee. Om te beginnen bij de conceptfase, hier zijn keuzes bepalend voor uw droomhuis. Als aannemer willen we onze kennis met u delen en begeleiden van concept tot oplevering. Hierbij hechten we veel waarde aan het maken van heldere afspraken en duidelijke communicatie. Zullen we afspreken?

IDEE
In deze fase staat nog veel in de startblokken. Veel kan er dan nog anders uitgevoerd worden zonder dat dat wezenlijk meer kost. Gewoon door zoveel mogelijk zaken doordacht te hebben. Tekeningen, details, constructie-berekeningen, wij verzorgen het allemaal!

KWALITEIT
Een begrip voor uw nieuwe woning! Wij streven naar kwalitatief hoogwaardige bouwwerken met het oog op een sluitende begroting. Uw droomhuis kan er jaren tegenaan, dat beloven wij!

HELDERE AFSPRAKEN
Wanneer blijven alle afspraken ongewijzigd tijdens de bouwperiode? NOOIT. En daar zijn dan ook altijd kosten aan verbonden, meer of minder. Het is echter wel een verschil hoe hierover gecommuniceerd wordt. Wij houden het graag helder, desnoods per dag, week of maand. Zodat het overzichtelijk blijft. Helder dus.

Nieuwbouw Woonhuis - Woningbouw

Nieuwbouw Woonhuis

Scherpenzeel

Nieuwbouw Woonhuis - Woningbouw

Nieuwbouw Woonhuis

Opheusden

Renovatie Woonhuis - Woningbouw

Renovatie Woonhuis

Achterberg

Woning met rieten kap - Woningbouw

Woning met rieten kap

Barneveld