Uw ideale partner voor

UTILITEITSBOUW

Bedrijfshallen, kantoren, restaurants, industriële bedrijfspanden, we bouwen het allemaal! Geen kant-en-klare concepten, maar echt vakwerk en bovendien voor elk project een unieke en efficiënte aanpak. Als aannemer willen we graag ontzorgen en actief met u meedenken. Zo worden overbodige kosten bespaard en kunnen we tijdens een vroeg stadium instappen. Gegarandeerd is I&B Allroundbouw uw ideale partner.

IDEE
In deze fase staat nog veel in de startblokken. Veel kan er dan nog anders uitgevoerd worden zonder dat dat wezenlijk meer kost. Gewoon door zoveel mogelijk zaken doordacht te hebben. Tekeningen, details, constructie-berekeningen, wij verzorgen het allemaal!

KWALITEIT
Een begrip voor uw nieuwe object! Wij streven naar kwalitatief hoogwaardige bouwwerken met het oog op een sluitende begroting. Uw gerealiseerde object kan er jaren tegenaan, dat beloven wij!

HELDERE AFSPRAKEN
Wanneer blijven alle afspraken ongewijzigd tijdens de bouwperiode? NOOIT. En daar zijn dan ook altijd kosten aan verbonden, meer of minder. Het is echter wel een verschil hoe hierover gecommuniceerd wordt. Wij houden het graag helder, desnoods per dag, week of maand. Zodat het overzichtelijk blijft. Helder dus.

Bedrijfshal - Utiliteitsbouw

Bedrijfshal

Opheusden

Romaanse Schuur - Utiliteitsbouw

Romaanse Schuur

Beek Ubbergen

Kinderdagverblijf - Utiliteitsbouw

Kinderdagverblijf

Culemborg

Huize Spoorzicht - Utiliteitsbouw

Huize Spoorzicht

Achterberg